HAK-İŞ KADIN STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI REVİZE EDİLMESİ 1. ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

18 Temmuz 2017 14:06, Komite Etkinlikleri


SENDİKAL BAKIŞ AÇISIYLA KADIN ÇALIŞANLAR İÇİN SORUN ÇÖZME YÖNTEMLERİ PROJESİ

HAK-İŞ KADIN STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI REVİZE EDİLMESİ 1. ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


HAK-İŞ Kadın Komitesi tarafından hazırlanan, HAK-İŞ ve üye sendikaların Kadın Komitelerinin kapasitelerini geliştirmeyi, kadın üye sayısını arttırmayı, yönetim ve temsil organlarında kadın katılımını sağlamayı amaçlayan HAK-İŞ Kadın stratejisi ve Eylem Planı’nın, proje kapsamında yenilikçi bir bakış açısıyla revize edilmesi doğrultusunda yapılan çalıştayların ilki 17 Temmuz 2017 tarihinde Ankara Plaza Otel’de gerçekleştirilmiştir.

Çalıştaya HAK-İŞ Genel Başkanımız Mahmut Arslan başta olmak üzere, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı ve Proje Koordinatörü Fatma Yavuz, proje uzmanları Eda Güner, Av. Ahmet Serdar Karagöz, kadın odaklı çalışmalar yapan akademisyenlerimiz; Doç. Dr. Mehmet Merve Özaydın, Dr. Nuran Halise Belet, Yrd. Doç. Dr. Neşe Yıldız, Araştırma Görevlisi Kürşat Tutar ve HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın kadın komite başkanlarından oluşan toplam 21 kişi katılmıştır. 

Çalışan kadınların sorunlarının çözümü için daha etkin alternatif politikaların geliştirilmesi ve proje kapsamında geliştirilen çözüm yöntemlerinin HAK-İŞ Kadın Stratejisi ve Eylem Planına yansıtılmasının önem arz ettiğini dile getiren HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan,  HAK-İŞ Kadın Komitesine, proje ekibine, akademisyenlere ve projede emeği geçenlere teşekkür etti. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

18 Temmuz 2017 14:06, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu