HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ ÖZ İPLİK İŞ SENDİKAMIZDA TOPLANDI

03 Ocak 2022 16:55, Komite Etkinlikleri


HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ ÖZ İPLİK İŞ SENDİKAMIZDA TOPLANDI

HAK-İŞ Kadın Komitesi toplantısı, 3 Ocak 2022 tarihinde Öz İplik İş Sendikamızın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Toplantıya Öz İplik İş Sendikamızın Genel Başkanı Rafi Ay, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkan Yardımcısı ve Öz İplik İş Sendikası Kadın Komitesi Başkanı Fulya Pınar Özcan, Konfederasyonumuza bağlı sendikaların Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanları ve yardımcıları ile HAK-İŞ Kadın Komite Sorumlusu Sevgi Yağmur Açıkalın katıldı.

Öz İplik-İş Sendikamızın Genel Başkanı Rafi Ay, katılımcıların yeni yıllarını kutlayarak, 2022 yılının tüm insanlığa başarı, sağlık ve hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Ay, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’İn ve bağlı sendikaların olduğu gibi Öz İplik-İş Sendikasının da oldukça aktif bir kadın komitesinin olduğunu belirterek, “İçinde bulunduğumuz sektörün yüzde 60’ı, üyelerimizin ise yüzde 35’inden fazlası kadın çalışanlardan oluşmaktadır. Kadın konusuna duyarsız kalmamız mümkün değil. Kadın çalışmalarımız sadece kadın komitemizle sınırlı değil, temsilcilerimiz ve karar mekanizmalarımızda da kadınlar yer almaktadır.  Kadın komitesi toplantısı vesilesiyle sizleri genel merkezimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz.”

Toplantıda, 2022 yılında sendika kadın komitesi faaliyet planlarının hazırlanması, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hazırlık çalışmaları görüşüldü.


HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Ocak 2022 16:55, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu