REMOTE NET PROJESİ ULUSÖTESİ PROJE TOPLANTISINA KATILDIK

03 Kasım 2022 16:30, Uzmanlar


REMOTE NET PROJESİ ULUSÖTESİ PROJE TOPLANTISINA KATILDIK

Konfederasyonumuzun ortakları arasında yer aldığı Remote Net Projesinin ikinci ulusötesi toplantısı proje koordinatör ve orak kurumlarından temsilcilerin katılımıyla İtalya’nın Katanya kentinde yapıldı.

Tam adı “Uzaktan Çalışanlar İçin Avrupa Dijital Beceri Merkezi” ve kısa adı Remote Net olan projenin İtalyan ortağı Viteco SRL’nin ev sahipliğinde 27-28 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen ikinci ulusötesi toplantıyı HAK-İŞ Konfederasyonumuzdan Projeler Koordinatörümüz Recep Atar ile Hukuk Müşavirlerimizden Av. Hatice Kübra Tok takip etti.

HAK-İŞ Konfederasyonumuzun ortakları arasında yer aldığı söz konusu yetişkin öğrenmesi odaklı hibe projesinin ikinci ulusötesi toplantısına İstanbul Üniversitesi’nden, Ankara Kalkınma Ajansı’ndan, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (BCCI), İspanya Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu’ndan (FETICO) ve İtalyan ortağı Vetico SRL’den temsilciler katılım sağladı.  

Projeler Koordinatörümüz Recep Atar, proje kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Atar, HAK-İŞ’in projeli çalışma kültürünü benimsediğini ve geçmişte farklı alanlarda çok sayıda hibe projesini başarıyla yürüttüğünü vurguladı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Kasım 2022 16:30, Uzmanlar


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu