ARSLAN: “DAĞLICA’DAKİ TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ”

07 Eylül 2015 14:00, Basın


ARSLAN: “DAĞLICA’DAKİ TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ”

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, “Hakkari Dağlıca'da meydana gelen çok sayıda askerimizin şehit olmasına ve yaralanmasına neden olan terör saldırılarını lanetliyoruz. Acımız büyük. Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik haince gerçekleştirilen terörist saldırılar ülkemizin huzurunu bozmaya asla muktedir olamayacaktır" dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

 

“Hakkari Dağlıca’da meydana gelen terör saldırısında çok sayıda askerimizin şehit olması ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız büyük. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik terörist saldırıları bir kez daha kınıyoruz. Gerçekleştirilen bu hain saldırılar ülkemizin huzurunu bozmaya asla muktedir olamayacaktır.

 

Türkiye’nin uzun yılların can yakıcı bir sorunu olan terör olaylarının son bulması konusunda attığı önemli adımlar, bu terör saldırıları ile kesilmeye ve Türkiye’nin barış ve huzuru baltalanmaya çalışılmaktadır. Bu dönemde, hem daha serinkanlı olmak hem de birliktelik ve dayanışma duygularını güçlendirmek zorundayız.

 

Türkiye’nin daha barışçıl, daha demokratik, daha huzurlu ve daha müreffeh bir ülke olma yolundaki çabalarına herkesin destek olması ve bu yolda sorumluluk alması gerekir. Ancak Türkiye’nin barışını, huzurunu ve refahını istemeyenlerin terörü bir araç olarak kullanmaya devam ettiklerini üzüntüyle görüyor ve nefretle kınıyoruz.

 

Dağlıca başta olmak üzere gerçekleştirilen bütün terör saldırılarını nefretle kınıyoruz. Şehit askerlerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet, tüm milletimize, Genel Kurmayımıza, ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimize de acil şifalar temenni ediyoruz.”

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

07 Eylül 2015 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu