“KARDEŞLİĞİN DAİM OLDUĞU KURBAN BAYRAMINIZI KUTLARIZ”

22 Eylül 2015 14:00, Basın


“KARDEŞLİĞİN DAİM OLDUĞU

KURBAN BAYRAMINIZI KUTLARIZ”


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, “Tüm çalışanların ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını yürekten kutluyor, Kurban Bayramının ülkemiz, bölgemiz ve dünyamız için barış, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ediyoruz”


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:


“Şahsım ve HAK-İŞ Konfederasyonu adına, tüm üyelerimizin, ülkemizin, inananların Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.


Bayramlar, bireysel ve toplumsal olarak, moral değerlerin çok yoğun olarak yaşandığı özel günlerdir. Yoğun iş temposunda göremediğimiz, birlikte olamadığımız dost ve akrabalarımızla birlikte olduğumuz bu mübarek günlerde geleneklerimizde önemli yer tutan toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin ve paylaşmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanmasını muhtaç, çocuk, kimsesiz, yoksul ve yaşlıların sevindirilmesini diliyoruz.


Ülke olarak son günlerde teröre verdiğimiz şehitlerimizin acısını yaşıyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunların farkındayız. Yunus Emre’nin de dediği gibi ‘Bölüşürsek Tok, Bölünürsek Yok Oluruz.’


Kardeşliğe, birlik ve beraberliğe, barışa her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Bu bayramın bunlara vesile olmasını ve ülkemizde yaşanan terör olaylarının son bulması en büyük temennimizdir.


Şahsım ve Konfederasyonum adına, tüm çalışanların ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını bir kez daha yürekten kutluyor, kardeşlik, barış, mutluluk ve esenlikler içerisinde daha nice bayramlara ulaşmayı diliyoruz.”

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

22 Eylül 2015 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu