TERÖRÜ LANETLİYORUZ, ACIMIZ BÜYÜK

14 Mart 2016 14:00, Basın


TERÖRÜ LANETLİYORUZ, ACIMIZ BÜYÜK


HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Mehmet ŞAHİN, Ankara’da gerçekleşen terör saldırısını kınayarak, “Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Acımız büyük ancak, metanetimizi koruyarak cesaretimizi ve umudumuzu kaybetmiyoruz. Terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut etmeye devam ediyoruz” dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Mehmet ŞAHİN, Ankara’da gerçekleşen hain saldırının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 

“HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Ankara’da sivillerin yoğun olarak bulunduğu otobüs durağında gerçekleşen hain terör saldırısını nefretle kınıyoruz. Saldırıda ilk belirlemelere göre 37 kişinin hayatını kaybettiğini 125 kişinin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

 

Söz konusu hain saldırıda HAK-İŞ Konfederasyonu olarak Öz İş Sendikamıza üye Murat Gül ve Öz Güven Sen Sendikamıza üye Mustafa Mesci kardeşlerimizi kaybetmenin ve Öz Taşıma İş Sendikamıza üye EGO otobüsü şoförü Necati Yılmaz kardeşimizin de yaralanmasının derin acısını yaşıyoruz.

 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak, toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmak isteyen şer odaklarının yine işbaşında olduğunu görüyoruz. Bu süreçte herkes daha soğukkanlı ve sağduyulu olmalıdır. Provokasyonlara gelinmemeli, milletimizi ayrıştırarak, ülkemizin huzurunu bozmaya, kaos ve istikrarsızlık ortamı yaratmaya çalışanların oyunları boşa çıkarılmalıdır. Acımız büyük ancak, metanetimizi koruyarak cesaretimizi ve umudumuzu kaybetmiyoruz. Terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz.

 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Türkiye’nin devleti, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele konusunda daha aktif ve etkin çalışmaları hayata geçireceğine inanıyoruz.

 

HAK-İŞ olarak, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırısını nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz.”

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

14 Mart 2016 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu