ULUSLARARASI SENDİKALARDAN HAK-İŞ KADINLAR GÜNÜ TOPLANTISINA TEŞEKKÜR VE DESTEK

03 Mart 2018 09:35, Basın


ULUSLARARASI SENDİKALARDAN HAK-İŞ KADINLAR GÜNÜ TOPLANTISINA TEŞEKKÜR VE DESTEK


ITUC Genel Sekreteri Sharan Burrow, ITUC AP Genel Sekreteri Shoya Yoshida ve ILO ACTRAV Genel Müdürü Maria Helena Andre HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın 7 Mart 2018’de gerçekleştirilecek olan 7. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması programına ilişkin bilgilendirme ve davet mektubuna teşekkür ettiler.

Uluslararası İşçi Sendikaları Konfederasyonu Örgütü (ITUC) Genel Sekreteri Sharan Burrow, Arslan'ın mektubuna verdiği yanıtta, ITUC ve üyesi olan teşkilatların kadın hakları ve cinsiyet eşitliğinin iyileştirilmesi konusunda birlikte çalıştıklarını belirtti.

Burrow mektupta, “7 Mart 2018’de Ankara’da yapılması planlanan 7. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması Toplantısına göndermiş olduğunuz davetinizden ötürü teşekkürlerimi sunarım. Uluslararası Dünya Kadınlar Günü dünyanın birçok ülkesinde kutlanmaktadır. Kadınların şiddetsiz bir hayat, köleliğe ve ayrımcılığa karşı eğitim alması, oy kullanması, adil ve eşit ücret alması için savaştığı ve elde ettiği başarıların tanındığı bir gündür. ITUC ve üyesi teşkilatlar kadın hakları ve cinsiyet eşitliğinin iyileştirilmesi konusunda birlikte çalışmaktadırlar” ifadelerine yer verdi.

YOSHİDA: “TOPLANTINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Uluslararası İşçi Sendikaları Konfederasyonu Örgütü – Asya Pasific Örgütü (ITUC-AP) Genel Sekreteri Shoya Yoshida, mektubunda, “7 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan 7. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması programına davetinizden dolayı teşekkür ederim. Bu toplantının düzenlenmesinde HAK-İŞ’e başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

ANDRE: “KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYOR, TOPLANTINIZIN BAŞARILI GEÇMESİNİ DİLİYORUM

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ACTRAV Genel Müdürü Maria Helena Andre, mektubunda, “Davetiniz ve ILO ile olan sıkı işbirliğinden ötürü sizlere çok teşekkür ederim. 8 Mart’ta ILO Cenevre’de de konuyla ilgili büyük bir etkinlik yapılacaktır. ILO adına tüm üyelerinizin Uluslararası Kadınlar Gününü kutluyor, toplantınızın verimli ve başarılı geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Mart 2018 09:35, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu