ARSLAN: “HAİN TERÖR ÖRGÜTÜ MASUM 2 CANA KIYDI”

01 Ağustos 2018 19:02, Basın


ARSLAN: “HAİN TERÖR ÖRGÜTÜ MASUM 2 CANA KIYDI”


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde üs bölgesinde görev yapan Astsubay Serkan Karakaya’yı ziyarete giden ve dönüş yolunda teröristlerin alçakça saldırısı sonucu şehit olan eşi Nurcan Karakaya ile 11 aylık oğlu Bedirhan Karakaya’nın şehit olduğu hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada  şunları  kaydetti: 

“Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde üs bölgesinde görevli eşine sürpriz bir ziyaret için görev yaptığı üs bölgesine giderek eşiyle hasret giderdikten sonra dönüş yolunda eli kanlı teröristlerin kalleşçe saldırıları sonucu 11 aylık oğlu ile şehit olan Nurcan Karakaya’nın şehadetini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Devletimizin bekasına, milletimizin geleceğine, ülkemizin bütünlüğüne yönelik yapılan hain terör saldırılarının bir yenisini Hakkari Yüksekova’da yaşadık. Bu hain saldırıyı gerçekleştiren gözü dönmüş terörist katiller masum sivilleri hedef almış, çiçeği burnunda bir anneye ve henüz 11 aylık bebeğinin canına kıymışlardır. 11 aylık masum bir bebeğin canına kast edecek kadar gözü dönmüş terörist katillerin esas amaçları toplumsal bütünlüğümüzü, birliğimizi, dayanışmamızı tahrip etmektir. Ama biz bu hainlerin tuzağına asla düşmeyeceğiz. Terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz. Terörle olan mücadelemizden vazgeçmeyeceğimizi  herkesin apaçık bilmesini  istiyoruz.

Masum bir anneye ve henüz 11 aylık bebeğine yönelik olarak gerçekleştirilen bu hain saldırıyı bir kez daha lanetliyor, teröristlerin bir an önce  yakalanarak gerekli cezaya çarptırılmasını temenni ediyoruz.”


HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Ağustos 2018 19:02, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu