HAK-İŞ: "GÜN YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR"

25 Ekim 2011 14:00, Basın


HAK-İŞ: "GÜN YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR"

    

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Van'da dün 7.2 büyüklüğünde gerçekleşen deprem ve sonrasında yaşananlardan büyük bir üzüntü duyduğunu belirterek, "Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür" dedi.

    

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

   

            "Ülke olarak Van'da yaşanan depremin şokunu ve kaybettiklerimizin acısını yaşıyoruz. Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür. İhtiyaç sahiplerine yardım elimizi büyük bir gayretle uzatmamız gerekmektedir. HAK-İŞ, depremzedelerle dayanışma içinde olacak, yaraların sarılması için, her türlü katkıyı yapacaktır.

    

            Deprem ve sel gibi yaşanan doğal afetler Türkiye'nin şehirlerini ve yapılarını yenilemesi gerektiğini bir kez daha göstermiştir. Türkiye'de mantalite konusunda olduğu kadar fiziken de bir değişim ve dönüşüme ihtiyaç vardır. Türkiye'de plansız kentleşme büyük bir sorundur. 

    

            HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Enkaz altında kalan vatandaşlarımıza biran önce ulaşılması ve sağ salim kurtarılması en büyük beklentimizdir."

    

HABERE AİT GÖRSELLER :

25 Ekim 2011 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu