RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

17 Ağustos 2012 14:00, Basın


 

RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

 

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut ARSLAN; Ramazan Bayramının ülkemize, çalışanlara ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesi dileğinde bulundu. 

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

 

                "Milli ve dini bayramlar; gündelik tartışmalar, çözüm bekleyen sorunlar, gerilimler ve tartışmaların çözülüp yatıştırılmasında çok önemli bir katalizör işlevi görmektedir. Bu açıdan milli ve dini hassasiyetlerin doruğa ulaştığı gün ve dönemler, diyalog; uzlaşı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının hayata geçirilmesinin tam zamanıdır.

 

Bayramlar, bireysel ve toplumsal olarak, ahlaki değerlerin çok yoğun olarak yaşandığı özel günlerdir. Yoğun iş temposunda göremediğimiz, birlikte olamadığımız dost ve akrabalarımızla birlikte olduğumuz bu mübarek günlerde, ülkemizde ve dünyanın başka yerlerinde bizim kadar şanslı olmayan insanların da olduğunu bir an olsun hatırdan çıkarmamalıyız. Dolayısıyla geleneklerimizde önemli yer tutan toplumsal dayanışmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanmasını muhtaçları, çocukları, kimsesizleri, yoksulları ve yaşlıları sevindirmesini diliyoruz. Zira yaşadığımız yoğun ekonomik, sosyal, siyasal gündem bunu bir zorunluluk olarak ortaya koymaktadır.

 

Şahsım ve Konfederasyonum adına, tüm üyelerimizin, ülkemizin, inananların Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar, tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini dilerim."

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Ağustos 2012 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu