ARSLAN: “AA’NIN 94. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ”

05 Nisan 2014 14:00, Basın


ARSLAN: “AA’NIN 94. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ”

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Anadolu Ajansı’nın 94. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla AA Genel Müdürü Kemal Öztürk’e bir kutlama mesajı gönderdi. Arslan, “Anadolu Ajansı habercilik alanında artırarak sürdürdüğü başarısını 29 Mart yerel seçimlerinde zirveye taşımıştır. Anadolu Ajansı çalışanlarının gösterdikleri özverili çalışmaların, bazı kesimler tarafından seçim sonuçlarına şaibe karıştırmak amacıyla görmezden gelinmesi ve karalanması kabul edilemez” dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Anadolu Ajansı’nın 94. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Öztürk’e gönderdiği mesajda şunları kaydetti:

 

“Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı ortamındaki büyük önsezisi ile kurulan, ulusal ve uluslararası alanda ülkemizin gözü ve kulağı olma özelliğini her geçen gün daha da artırarak sürdüren, Anadolu Ajansı’nın 94. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz.

 

Anadolu Ajansı 94 yıllık birikimiyle bugün sadece ulusal düzeyde değil, başta Ortadoğu ve Balkanlar olmak üzere dünyanın pek çok bölgesinde farklı dillerde yaptığı yayınlarla dikkat çeken gözde bir kurum olmuştur.

 

Anadolu Ajansı habercilik alanında artırarak sürdürdüğü başarısını 29 Mart yerel seçimlerinde zirveye taşımıştır. Bu başarı, Anadolu Ajansı’nın dünyanın sayılı birkaç ajansı arasına gireceğinin göstergesi olmuştur. Konfederasyonumuza bağlı Medya-İş Sendikamızın örgütlü olduğu Anadolu Ajansı’nda yaşanan bu başarı bizleri gururlandırmıştır. Anadolu Ajansı çalışanlarının gösterdikleri özverili çalışmaların, bazı kesimler tarafından seçim sonuçlarına şaibe karıştırmak amacıyla görmezden gelinmesi ve karalanması kabul edilemez. Başta üyelerimiz olmak üzere Anadolu Ajansı’nın bütün çalışanlarını gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı kutluyoruz.

 

Anadolu Ajansı’nın her türlü önyargıdan uzak, objektif, doğru ve hızlı habercilik anlayışını bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam ettireceğine inanıyor, nice başarılı yıllar diliyoruz.”

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

05 Nisan 2014 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu