HAK-İŞ KÜLTÜR SANAT KOMİTESİ TOPLANDI

26 Aralık 2019 17:56, Komite Etkinlikleri


HAK-İŞ KÜLTÜR SANAT KOMİTESİ TOPLANDI 

KISA FİLM YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN FİLMLER İZLENDİ 

HAK-İŞ Kültür Sanat Komitesi, HAK-İŞ “Emeğe Saygı” temalı 8. Uluslararası Kısa Film Yarışmasında dereceye giren filmleri izlemek üzere toplandı. 

HAK-İŞ Kültür Sanat Komitesi Başkanı Birsen Çiçek Odabaşı başkanlığında, 26 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya, HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın Kültür Sanat Komite Başkan ve Üyeleri,  sendikalarımızın Basın Müşavirleri ve basın birimi çalışanları katıldı.

HAK-İŞ Kültür Sanat Komitesi tarafından Kasım ayında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy başta olmak üzere sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleştirilen “Emeğe Saygı” temalı 8. Uluslararası Kısa Film Yarışmasında ulusal, uluslararası ve sendikacı gözünden kategorilerinde dereceye giren eserlerin gösterimi yapıldı.

HAK-İŞ Kültür Sanat Komitesi Başkanı Birsen Çiçek Odabaşı HAK-İŞ Kültür Sanat Komitesi olarak beyaz perdenin önünde ya da arkasında olmaktansa içinde olmak ve emeğin sanat dünyasındaki karşılığını görmek amacıyla bir yolculuğa çıktıklarını belirterek, “Ulusal ve uluslararası alanda on binlerce yönetmene ulaşan ve onları “emek” teması altında birleştiren, dünya genelinde marka olmuş bir yarışma düzenlemenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

Odabaşı, konuşmasında 8 yıldır Emeğe Saygı teması ile gerçekleştirilen kısa film yarışması ile büyük başarılara imza attıklarını dile getirerek, katkı ve destekleri için Konfederasyonumuz HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’a ve HAK-İŞ Yönetimine, yarışma ekibine ve amatör bir ruhla kamerayı sırtlanan ve emek eksenli bakış açısını beyaz perdeye yansıtan HAK-İŞ’e bağlı sendikaların Kültür Sanat Komitelerine ve basın müşavirlerine teşekkür etti.

Toplantıda dereceye giren filmleri izlendi ve değerlendirme kriterleri konuşuldu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

26 Aralık 2019 17:56, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu