HAK-İŞ KUDÜS KOMİTESİ SENDİKA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

25 Şubat 2020 19:08, Komite Etkinlikleri


HAK-İŞ KUDÜS KOMİTESİ SENDİKA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR


HAK-İŞ Filistin ve Kudüs’e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi ve komite üyeleri, HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı sendika ziyaretlerini sürdürüyor.

HAK-İŞ Filistin ve Kudüs’e Destek Sendikal Dayanışma Komite üyeleri, 24-25 Şubat 2020 tarihlerinde Hüseyin Tanrıverdi başkanlığında, HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Öz Büro-İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba, Öz Güven-Sen Başkanı Ömer Yılmaz, Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Öz Maden-İş Sendikası Fahrettin Kütükçü ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde konuşan HAK-İŞ Filistin ve Kudüs’e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, komitenin Türkiye’nin çeşitli illerinde gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

“Kudüs Ümmetin Onurudur”

HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı sendikalarla koordineli bir şekilde çalışarak Kudüs bilincini diri tutmak için mücadele etmeye devam ettiklerini vurgulayan Tanrıverdi, “Kudüs, ümmetin onuru, Mescid-i Aksa Müslümanların namusudur. Kimse sahip çıkmasa da, herkes sırtını dönse de biz asla sırtımızı Filistin’e dönmeyeceğiz. Tarihi, dini ve insani sorumluluklarımız gereği Kudüs’e, Mescid-i Aksa’ya sahip çıkacağız” diye konuştu.

Tanrıverdi, “İlk Kıblemiz Mescidi Aksa’yı içinde barındıran Kudüs’ü, işgalci İsrail’e bırakmayacağız, sonuna kadar sahip çıkacağız’’ dedi.

HAK-İŞ’e bağlı sendika Genel Başkanları, ziyaretlerinden dolayı HAK-İŞ Filistin ve Kudüs’e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi’ye teşekkürlerini ileterek, komite faaliyetlerine destek vereceklerini söylediler.

HABERE AİT GÖRSELLER :

25 Şubat 2020 19:08, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu