HAK-İŞ'DEN DİYARBAKIR'DA EVLAT NÖBETİNDEKİ AİLELERE ZİYARET

10 Temmuz 2020 18:24, Komite Etkinlikleri


HAK-İŞ'DEN DİYARBAKIR'DA EVLAT NÖBETİNDEKİ AİLELERE ZİYARET

HAK-İŞ Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin 10 Temmuz 2020 tarihinde  HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbetinde bulunan aileleri ziyaret etti.

Ziyarete ayrıca , Hak-İş Diyarbakır İl Başkanı Ahmet Dinç, Konfederasyonumuza bağlı  Öz İletişim-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Av. Özlem Akgüç, Öz Büro-İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Aküzüm, Hizmet-İş Sendikası Teşkilat Uzmanı Zeki Özen, Hizmet-İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanı Ercan Kahraman'da eşlik ettiler.

Hak-İş Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, ailelerle tek tek görüştü. Tüm anne ve babaların evlatlarına kavuşmasını istediklerini söyledi. Zengin, "Biz geçen sene de gelmiştik, buradaki anneleri, babaları ziyaret etmiştik. HAK-İŞ Konfederasyonu ve bağlı sendikalar olarak onların yanındayız. Türkiye geneli 81 ilde destek eylemi gerçekleştirdik. STK olarak onların yanında olduğumuzu gösterdik. Yine bugün de buraya geldik, onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bizim yüreğimiz burada, Diyarbakır annelerinin, babalarının yanında. Buradaki eylem çok kıymetli, ben herkese burada yaptıkları mücadele için teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Temmuz 2020 18:24, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu