İŞGÜCÜ PİYASASI BİLGİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILDIK

16 Haziran 2022 10:14, Uzmanlar


İŞGÜCÜ PİYASASI BİLGİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILDIK


Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) çatısı altında çalışmalar yapan İşgücü Piyasası Bilgi Danışma Kurulu, 8 Haziran 2022 tarihinde 2022 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Alper Mumyakmaz’ın açılış konuşması ile başlayan ve tam gün süren kurula, HAK-İŞ Konfederasyonumuz adına Projeler Koordinatörümüz Recep Atar ile Endüstri İlişkileri Uzmanımız Elif Yıldırım katıldı. 

İŞKUR Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İŞKUR Genel Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Alper Mumyakmaz, Dr. Pürnur Altay, Samet Güneş, Zeki Özdemir, Cezmi Yarımdağ, Daire Başkanları ve istihdam uzmanlarının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı, bakanlıklar, kamu kurumları, meslek kuruluşları ve sendikaların temsilcileri katılım sağladı.

Dijital Dönüşüm ve Geleceğin Meslekleri oturumunda Projeler Koordinatörümüz Recep Atar, Özel Politika Gerektiren Gruplar oturumunda Endüstri İlişkileri Uzmanımız Elif Yıldırım ve Ülkemizdeki Geçici Koruma ve Uluslararası Koruma Statüsündeki Yabancılara Yönelik Yürütülen Çalışmalar oturumunda yine Recep Atar konuşmacı olarak söz aldı ve Konfederasyonumuzun bu alanda yürüttüğü çalışmalara dair bilgi ve deneyimlerini aktardı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

16 Haziran 2022 10:14, Uzmanlar


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu