30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 93. YILI ZAFER BAYRAMINI KUTLUYORUZ

28 Ağustos 2015 14:00, Basın


30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 93. YILI

 

ZAFER BAYRAMINI KUTLUYORUZ

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Ülkenin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırıları ile hiçbir yere varılamayacağı bir gerçektir. Halkımızın bu oyuna gelmeyeceğine, birlik ve dayanışma ruhu içerisinde bu zor günlerin üstesinden geleceğine inanıyoruz.

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

 

“Bugün 30 Ağustos zaferinin 93. Yılı…

 

Anadolu’muzun düşman işgalinden kurtuluşunun, ülkemiz ve milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğünün sembol günlerinden birisi, toplumsal birlik ve dayanışmamızın bir göstergesidir.

 

30 Ağustos, İstiklâl mücadelemizin zaferle taçlandığı, Cumhuriyetimizin temellerinin inşa edildiği, tarihten silinmek istenen bir milletin direniş ve dirilişinin yükseldiği ve tüm ezilen milletlere moral ve heyecan kaynağı olduğu bir gündür.  Tek vücut halinde hareket ederek, tarihte destanlar yazan bir millet, bugün de ülkemizde, bölgemizde ve tüm dünyada, barış, özgürlük ve istikrarın güvencesi olmaya devam etmektedir.

 

Ancak, bu barış, özgürlük ve istikrar ortamını bozmaya yönelik terör saldırıları son günlerde artarak devam etmektedir. Bu saldırılarının tek amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak, toplumda bir gerilim ve kutuplaşma yaratmak, bir panik ve korku havası estirmektir. Halkımızın bu oyuna gelmeyeceğine, birlik ve dayanışma ruhu içerisinde bu zor günlerin üstesinden geleceğine inanıyoruz.

 

Ülkenin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırıları ile hiçbir yere varılamayacağı bir gerçektir. Türkiye halkı, birlik ve bütünlük içinde barış ve huzurun sağlanması, demokrasi ve özgürlük ortamının gelişmesi için çalışmaya devam edecektir.

 

30 Ağustos Zaferini hediye eden, 93 yıl önce vatan için, ülkemizin geleceği için ter ve emeklerini kanlarıyla harmanlayarak toprağa düşen aziz şehitlerimize ve bugün vatanın varlığı ve bütünlüğü için toprağa düşen şehitlerimize bir kez daha Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyoruz.

 

Şahsım ve HAK-İŞ Konfederasyonu adına, Zafer Bayramını yürekten kutluyor, ülkemiz ve milletimize barış ve esenlikler diliyoruz.”

 

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Ağustos 2015 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu