TORUNTAY: “OTOBÜS KAZASINDAN BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUK”

01 Ekim 2015 14:00, Basın


TORUNTAY: “OTOBÜS KAZASINDAN BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUK”

 

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Ankara - Cebeci Dikimevi kavşağında bir belediye otobüsünün karıştığı trafik kazasında 12 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve 8 vatandaşımızın da yaralanmasından büyük üzüntü duyduğunu kaydetti.

 

Toruntay, “İnsan hayatı her şeyden önemlidir. Kazanın nedeni araştırılmalı ve bir daha buna benzer kazaların yaşanmaması için gerekli önlemler alınmalıdır” dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

 

“Ankara - Cebeci Dikimevi kavşağında bir belediye otobüsünün karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 12 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve 8 vatandaşımızın da yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Öz Taşıma İş Sendikamıza üye bir şoför arkadaşımız tarafından kullanılan otobüsün kazaya karışmasından son derece üzgünüz.

 

İnsan hayatı her şeyden önemlidir. İnsan hayatına mal olan bu olayın nedenleri araştırılmalı, kazanın teknik bir arızadan mı herhangi bir ihmalden mi kaynaklandığı tespit edilmeli ve bir daha buna benzer kazaların yaşanmaması için gerekli önlemler alınmalıdır.

 

Son günlerde artan terör olayları dolayısıyla canımız yanarken, bir de trafik kazalarında canlarımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Söz konusu kazada kusuru bulunanların tespit edilmesini ve trafik kazalarında can kaybına son verilmesi için acil önlemlerin alınmasını bekliyoruz.

 

Milletçe hepimizi derinden üzen kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Ekim 2015 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu