“ÜLKE OLARAK YASTAYIZ”

12 Ekim 2015 14:00, Basın


“ÜLKE OLARAK YASTAYIZ”

 

HAK-İŞ Yönetim Kurulu, cumartesi günü Ankara’da gerçekleşen hain saldırının bilançosunun büyük oranda ortaya çıkmasının ardından bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Ülke olarak yastayız. Çok sayıda vatandaşımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Olayın faillerinin biran önce bulunmasını temenni ediyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz” denildi.

 

HAK-İŞ Yönetim Kurulu, cumartesi günü Ankara’da gerçekleşen hain saldırının bilançosunun büyük oranda ortaya çıkmasının ardından bir açıklama yaptı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

 

“HAK-İŞ Konfederasyonu Yönetim Kurulu olarak, Ankara’da çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından gerçekleştirilen mitinge yönelik hain saldırıyı bir kez daha kınıyoruz. Ülke olarak yastayız. HAK-İŞ olarak yastayız. Çok sayıda vatandaşımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Olayın faillerinin biran önce bulunmasını temenni ediyor, saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.

 

Mitingin organizasyon komitesinde yer alan DİSK, KESK, TTB ve TMOB başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarına geçmiş olsun ve başsağlığı dileğinde bulunuyoruz. Genel Başkanımız Mahmut Arslan, saldırının hemen ardından ulaştığı DİSK Genel Başkanına başsağlığı ve geçmiş olsun dileğini iletmiştir.

 

HAK-İŞ olarak, nereden ve kimden gelirse gelsin terörün her türlüsüne karşıyız. Terör saldırıların amacının, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmak olduğunu biliyoruz. Bu süreçte toplumun bütün kesimlerinin daha soğukkanlı ve sağduyulu olması gerekmektedir. Provokasyonlara gelinmemeli, milletimizi ayrıştırarak, ülkemizin huzurunu bozmaya, kaos ve istikrarsızlık ortamı yaratmaya çalışanların oyunları boşa çıkarılmalıdır.

 

HAK-İŞ olarak, terör saldırısını bir kez daha nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz. ”

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Ekim 2015 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu