YILDIZ MYK YÖNETİM KURULUN’NA YENİDEN SEÇİLDİ

16 Ekim 2015 14:00, Haberler


YILDIZ MYK YÖNETİM KURULUN’NA YENİDEN SEÇİLDİ

 

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Mesleki Yeterlilik Kurumu Yönetim Kuruluna yeniden seçildi.

Mesleki Yeterlilik Kurumu 10. Olağan Genel Kurulu 15 Ekim 2015 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. Genel Kurula, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem de katılarak bir konuşma yaptı. Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız’ın katıldığı genel Kurulda, HAK-İŞ Uzmanı Elif Yıldırım da Divanda görev aldı.

MYK Başkanı Bayram Akbaş’ın açış konuşmasından sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem Genel Kurula hitap etti. Erdem, MYK’nın gelişimine ve misyonuna ilişkin bir konuşma yaptı.

 

Genel Kurul çalışmalarının ardından, gelecek üç yıllık dönemde görev yapacak olan Mesleki Yeterlilik Kurumu Yönetim Kurulu üyelikleri için seçim yapıldı. Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, MYK Yönetim Kurulu’na işçi kesimini temsilen yeniden seçildi. Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine de HAK-İŞ Uzmanı Elif Yıldırım seçildi.

 

Oluşan yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısını Başkan ve Başkan Vekili seçimi gündemiyle gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanlığına Bayram Akbaş, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Prof. Dr. Mahmut Özer seçildi.

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

16 Ekim 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu