ARSLAN’DAN DELEGELERE TEŞEKKÜR

24 Ekim 2015 14:00, Haberler


ARSLAN’DAN DELEGELERE TEŞEKKÜR


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 13. Olağan Genel Kurulumuzun başarılı bir şekilde sonuçlandırıldığını belirterek, Genel Kurulun, HAK-İŞ’in anlayışına uygun olarak sonuçlandırılmasında katkı veren bütün HAK-İŞ ailesine teşekkür etti.

Arslan, delegelere yönelik olarak yaptığı teşekkür konuşmasında, “Genel kurulumuzu başarılı bir şekilde sonuçlandırmanın gururuyla karşınızdayım. 3 gün süren muhteşem etkinlikle 40 yıllık tarihimizi yeniden yaşadık” dedi. Arslan, Genel Kurulun HAK-İŞ’in anlayışına uygun şekilde sonuçlanmasında emeği geçen bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etti.


Arslan, Genel Kurulumuz ve 40. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerimizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, 38 ülkeden gelen yabancı sendikal heyet, HAK-İŞ’in eski genel başkanları ve HAK-İŞ teşkilatının yoğun katılımıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

Arslan genel kurulun başarıyla geçtiğini belirterek, “Genel kurulumuzda geçmiş yılların muhasebesini yapmaya çalıştık. Gelecek 4 yılın stratejilerini, yol haritalarını yaptık, yapmaya çalıştık. Varolan eksiklerimizi önümüzdeki süreçte bu eksikliklerden tekrar karşılaşmamak için tedbirler aldık. Olabildiğince HAK-İŞ’ in büyük resmini, davasından vazgeçmeden bir şekilde yaşatarak çalışmaları sürdürmemiz gerektiğini de anlamış olduk. Hep beraber 13. Genel Kurulumuz tarihi bir genel kurul olarak hep hafızalarda yaşayacak” diye konuştu.


Arslan, Türkiye’nin dört bir yanından Genel Kurulumuza katılmak üzere gelen delegelere ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “Bugün yeni bir başlangıç yaptık. Dayanışmamızı, hassasiyetimizi HAK-İŞ ailesi olarak hiçbir zaman kaybetmemeliyiz” dedi. Tek liste ile girilen seçimlerde, bütün delegelerin büyük bir sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Arslan, “Bu da şunu gösteriyor, başarılı bir genel kurul geçirdik. Gösterilen bu ilgi bize değil, HAK-İŞ ailesinedir” dedi.

 

Genel Başkanımız Arslan, seçim sandıklarının akşam saat 17.00’da açılacağını belirterek, bu süreyi beklemeden yola çıkacak üyelerimize hayırlı yolculuklar diledi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Ekim 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu