ARSLAN, ÇANKAYA KÖŞKÜNDEKİ TOPLANTIYA KATILDI

12 Kasım 2015 14:00, Haberler


ARSLAN, ÇANKAYA KÖŞKÜNDEKİ TOPLANTIYA KATILDI

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Çankaya Köşkü’nde 11 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen “İş Dünyası ve Çalışma Hayatı Temsilcileri ile Buluşma” toplantısına katıldı. Arslan, toplantıda asgari ücret ve taşeron konusu başta olmak üzere çalışma hayatının gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, iş dünyası ve çalışma hayatının temsilcilerinin katıldığı yemekte yaptığı konuşmada, “Eğer biz ekonomimizi ve siyasetimizi yeniden yapılandırmaz ve yeni bir ruhla reform bilincini her kesime yayamazsak bir süre sonra bu makroekonomik dengeler bize kalıcı ve sürdürülebilir bir kalkınmayı beraberinde getirmeyebilir” dedi.

Davutoğlu, insan onuruna yakışır şekilde eğitim, sağlık ve diğer bütün ihtiyaçların karşılandığı, herkesin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyduğu, kimsenin ait olduğu kimlik ve düşünce sebebiyle dışlanmadığı, herkesin onurlu bir şekilde belli bir standartta yaşama imkanı bulduğu bir sosyal düzen anlayışına vurgu yaptı.


HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Kasım 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu