ARSLAN’DAN USLU ve GÜNDOĞDU’YA ZİYARET

19 Kasım 2015 14:00, Haberler


ARSLAN’DAN USLU ve GÜNDOĞDU’YA ZİYARET

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, TBMM İdare Amiri, Ak Parti Çorum Milletvekili ve Onursal Genel Başkanımız Salim Uslu ile TBMM İdare Amiri Ak Parti Ankara Milletvekili ve Memur-Sen Onursal Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’yu 18 Kasım 2015 tarihinde makamlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 

Genel Başkanımız Arslan, “Milletvekilliğiniz ve Türkiye Büyük Millet Meclisi 26. Dönem 1. Yasama Yılınız hayırlı uğurlu olsun. Seçimler göstermiştir ki sosyal politika alanında standartların güçlendirilmesine büyük ihtiyaç duyulmaktadır. Yeni hükümetin taşerondan mevsimlik ve geçici işçilerin sorunlarına, asgari ücretten emekli maaşlarına kadar pek çok alanda sorunları çözüp sosyal dengeyi kuracağına inanıyoruz” dedi.

 

TBMM İdare Amiri, Ak Parti Çorum Milletvekili ve Onursal Genel Başkanımız Salim Uslu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “HAK-İŞ bir yandan siyasal demokrasi bir yandan da endüstriyel demokrasinin kurumsallaşması çabalarında hep öncü ve örnek bir mücadele vermiştir. Bu misyonun ekonomik kalkınma ile sosyal gelişmenin eş zamanlı gerçekleştirilmesi konusunda çözüm ortağı olarak söyleyecek sözü vardır. Hizmet sendikacılığının etkin bir biçimde devamında akıl ve bilgiyi kullanan hem iyi iletişim kuran hem de ilişkiyi sürdüren önemli bir misyon üstlenmiştir. Bu yaklaşımın devamında hem ülkemiz hem de çalışanlarımız açısından sayısız fayda vardır” dedi.

TBMM İdare Amiri, Ak Parti Ankara Milletvekili ve Memur-Sen Onursal Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ise ziyaretleri dolayısıyla Genel Başkanımız Arslan ve Genel Sekreterimiz Yıldız’a teşekkür etti.


HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Kasım 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu