ARSLAN’DAN KARDEMİR KARABÜKSPOR’A ZİYARET

23 Kasım 2015 14:00, Haberler


ARSLAN’DAN KARDEMİR KARABÜKSPOR’A ZİYARET


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un Başkanı ve HAK-İŞ eski yöneticilerinden Hikmet Ferudun Tankut'u 21 Kasım 2015 tarihinde ziyaret etti. Arslan, “Bu sezon inşallah hep beraber takımı yeniden Süper Lig'e çıkaracağız” dedi.


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 21 Kasım 2015 tarihinde Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda gerçekleştirilen Kardemir Karabükspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını izlemek için Karabük’e gitti. Arslan, HAK-İŞ eski yöneticilerinden ve PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un Başkanı Hikmet Ferudun Tankut'u ziyaret etti. Arslan, Tankut'la başarılı ve çok önemli sendika çalışmalara imza attıklarını söyledi.


Kardemir Karabükspor'da Tankut'un yeniden göreve gelmesinin önemli olduğunu ifade eden Arslan, şunları söyledi:


“Tankut'un takıma, Karabük Demir ve Çelik Fabrikası ve sendikamıza önemli hizmetleri oldu. Samimi bir ortamda başarılar geldi. Karabük denilince sizlerin akla gelmesi normal. Pehlivan düştüğü yerden kalkar. Bu sezon inşallah hep beraber takımı yeniden Süper Lig'e çıkaracağız. Bu konuda inancım tam. Sizlere başarılar diliyoruz. Biz her zaman sizlerin yanındayız.”


Tankut da ziyaretten onur ve gurur duyduğunu belirterek, “Maçı izlemek için gelmeniz bizi fevkalade mutlu etti. Sizlerin sendikal başarınızla mutlu oluyoruz. Takımız çok güzel yıllar yaşadı. Kardemir Karabüspor'un başarısı tüm iş ve spor camiası içerisinde emeğin takımı olası dolayısıyla önem arz ediyor” ifadelerini kullandı.

 

Ferudun Tankut, Arslan'a isminin yazılı olduğu 78 numaralı forma hediye etti.



HABERE AİT GÖRSELLER :

23 Kasım 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu