İSTANBUL’DAKİ TERÖR SALDIRISINI KINIYORUZ

13 Ocak 2016 14:00, Basın


İSTANBUL’DAKİ TERÖR SALDIRISINI KINIYORUZ

 

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, İstanbul Sultan Ahmet Meydanında gerçekleşen terör saldırısını kınayarak, “Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz” dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, İstanbul Sultan Ahmet Meydanında gerçekleşen saldırının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 

“HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, İstanbul’un en önemli turistik alanlarından biri olan Sultan Ahmet Meydanında gerçekleşen terör saldırısını kınıyoruz. Saldırıda ilk belirlemelere göre 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

 

Terör saldırılarının amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmaktır. Bu süreçte herkes daha soğukkanlı ve sağduyulu olmalıdır. Provokasyonlara gelinmemeli, milletimizi ayrıştırarak, ülkemizin huzurunu bozmaya, kaos ve istikrarsızlık ortamı yaratmaya çalışanların oyunları boşa çıkarılmalıdır. Terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz.

 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Türkiye’nin devleti, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele konusunda daha aktif ve etkin çalışmaları hayata geçireceğine inanıyoruz.

 

HAK-İŞ olarak, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırısını nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Ocak 2016 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu