HAK-İŞ’TEN KARPAZ ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

01 Şubat 2016 14:00, Haberler


HAK-İŞ’TEN KARPAZ ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcılarımız Mehmet Şahin ve Mustafa Toruntay ile Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ve KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Mehmet Özkardaş ile KKTC Kamu-Sen Genel Sekreteri Metin Atan, Akdeniz Karpaz Üniversitesi (AKÜN) Mütevelli Heyeti üyesi Ahmet Erbaş, Rektör Prof. Dr. Ahmet Yörükoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tayfun Turgay’ı 26 Ocak 2016 tarihinde ziyaret etti.


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, yavru vatan Kuzey Kıbrıs'ta Türkiye sermayeli bir eğitim kurumunun olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, eğitim ve meslek yaşamının bir arada olmasına önem veren bir üniversitenin mezunlarının iş yaşamına adaptasyon ve aranan diplomalı olacaklarının önemini vurguladı. AKÜN'ün ilk mezunlarının yüzde 80 oranında işe girmelerinin önemine de değinen Arslan, yeni kurulmanın, küçük olmanın ve nitelikli eğitim almanın eğitim-öğretim yaşamında önemli olduğunu belirtti. Arslan, Akdeniz Karpaz Üniversitesi'nin ticari değil de tamamen insan yetiştirmeye odaklı olduğunu görmekten son derece mutlu olduğunu söyledi.


AKÜN Mütevelli Heyeti üyesi Ahmet Erbaş, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

HAK-İŞ ile KKTC Kamu-Sen ve Akdeniz Karpaz Üniversitesi arasında bir eğitim anlaşması da bulunuyor.

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Şubat 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu