1 MAYIS HAZIRLIK KOMİTESİ TOPLANDI

09 Şubat 2016 14:00, Haberler


1 MAYIS HAZIRLIK KOMİTESİ TOPLANDI


HAK-İŞ Konfederasyonu Yönetim Kurulu kararıyla 1 Mayıs hazırlıklarını yürütmek üzere bir teknik komite oluşturuldu. Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız’ın başkanlığında sendikalarımızın yönetici ve uzmanlarının katılımıyla oluşturulan HAK-İŞ 1 Mayıs Hazırlık Komitesi, ilk toplantısını 9 Şubat 2016 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezinde gerçekleştirdi.


Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin, 1 Mayıs hazırlık komitesi toplantısının açılış konuşmasında her yıl 1 Mayıs’ın başka bir şehirde kutlanması konseptinin, 1 Mayıs coşkusunu Anadolu’ya taşımak olduğunu ifade etti. Şahin, geçen yıl Konya’da olduğu gibi bu yıl da Anadolunun bir şehrinde 1 Mayıs’ı geniş katılımla coşkulu, heyecanlı, sorunların tartışıldığı ve HAK-İŞ Konfederasyonu’na yakışır şekilde kutlamayı amaçladıklarını söyledi.

 

Geçen yıllarda gerçekleştirilen 1 Mayıs kutlamalarının ayrıntılı olarak değerlendirildiği Komitede, bu yıl gerçekleştirilecek olan 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın görüş ve önerileri alındı. Komite’nin 1 Mayıs’a kadar düzenli olarak gerçekleştireceği toplantılarla HAK-İŞ teşkilatının 1 Mayıs kutlamalarına hazırlanması konusunda stratejilerin belirlenmesi, 1 Mayıs kutlamalarının ana teması, sloganları ve HAK-İŞ görsellerinin planlaması amaçlanıyor.

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Şubat 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu