ARSLAN, BSPSH 25. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE KATILDI

30 Mart 2016 14:00, Haberler


ARSLAN, BSPSH 25. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE KATILDI

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Arnavutluk Bağımsız Sendikalar Birliği’nin (BSPSH) 25. kuruluş yıldönümü programına katıldı.

 

Arslan, BSPSH’nin 25-27 Mart 2016 tarihlerinde Tiran’da düzenlenen 25. Kuruluş yıldönümü etkinliklerine katıldı. Toplantıda Arnavutluk’taki totaliter rejimin yıkılmasında öncü güç olan sendikal hareketin kahramanlarına vurgu yapıldı. Coşkulu bir atmosferde gecen toplantıya çok sayıda ülkeden misafir katıldı.

 

Genel Başkanımız Arslan, Arnavutluk Sendikacılarının 25 yıl önce ülkenin kaderini değiştirmek için nasıl mücadele ettiyse BSPSH’nin de ülkenin bulunduğu zor şartlardan çıkması için mücadele verdiğini söyledi.

 

Arslan, Türkiye ve Arnavutluk ile HAK-İŞ ve BSPSH arasındaki iyi ilişkiler ve işbirliğinin öneminden bahsetti. Arslan, sosyal diyalog içerisinde yürütülen çalışma ve işbirliğinin her iki ülke için de faydalı olacağını kaydetti.

 

Türkiye’nin son yıllarda terör olayları dolayısıyla yaşadığı acılara dikkat çeken Arslan, terörün herhangi bir ayrım yapmadan bütün insanları ve ülkeleri hedef aldığını kaydetti. Arslan, “İyi terörist-kötü terörist dendiği sürece terör faaliyetlerinin her yere sıçrayacağını ve geri dönüşü zor bir hal alacağını ifade etti.

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

30 Mart 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu