ARSLAN, KAYSERİ'DE ŞUBE AÇILIŞLARINA KATILDI

01 Haziran 2016 14:00, Haberler


ARSLAN, KAYSERİ'DE ŞUBE AÇILIŞLARINA KATILDI


HAK-İŞ Kayseri İl Temsilciliği ve Hizmet-İş Sendikamız Şube Başkanlığı ile Öz Ağaç İş Sendikamız Kayseri Şube Hizmet Binalarının açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.


Açılışa Kazak sanatçı Arslanbek Sultanbekov ve Mehteran konseri ile şölen havasında başlayan törene Konfederasyonumuz Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Öz Ağaç-İş Sendikamız Genel Başkanı Eyup Karaderili, Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergiz, Kayseri İl Müftüsü Şahin Güven, Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç, Hak-İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların şube başkanları ve sendika üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.


Genel Başkanımız Arslan, açılışta yaptığı konuşmada, “Bugün Konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikamızın Kayseri Şubesi ve Öz Ağaç İş Sendikamız Kayseri Şubesi’nin hizmet bürolarının açılışını gerçekleştiriyoruz. Diğer sendikalarımızın da kendilerine ait hizmet bürolarına inşallah bir an önce kavuşmasını diliyorum. Buralarda güzel hizmetlere inşallah hep birlikte imza atacağız” şeklinde konuştu.


Öz Ağaç İş Sendikamız Genel Başkanı Eyüp Karaderili de, “Yıllar önce bizler kiracıydık. Çok çektik. Ve o zamanlar kendi kendimize arkadaşlarımızla söz verdik ve bugün burada o sözümüzü gerçekleştiriyoruz. Açacağımız bürolarımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.


HAK-İŞ Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikamız Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik de, “Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanımızın talimatıyla açılışını yapacağımız yeni bürolarımızla üyelerimize daha kaliteli, daha temiz, daha nezih ortamlarda ağırlayacağız. Onlara en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız. Bürolarımızın sendikalarımıza, Kayserimize, üyelerimize hayırlı olmasını ve bizlerinde buralarda güzel hayırlı hizmetler yapmamızı cenabı Allah’dan niyaz ediyorum” dedi.


Hizmet İş Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir de konuşmasında “Böyle hizmet binalarımızda üyelerimize en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz. Zaten Kayserimiz onurlu, gururlu yürüyüşüyle her zaman bizlere yardımcı ve destekçi olmuştur. Bugün sabah bir projeye daha imza atarak genç makine bakımcıları yetiştireceğiz. Bu bir ilk değildir. Sonda olmayacaktır. Bizler Kayseri’de taşeron şirkette çalışan arkadaşlarımızı sendikamıza üye yaparak en büyük projeye yıllar önce imza atmıştık. Onları örgütlemeyi başarmıştık. Bu vesile ile programımıza katılan herkese teşekkürlerimi sunuyor bürolarımızın vatanımıza, milletimize ve tüm üyelerimize hayırlar getirmesini Cenabı-ı Allan’dan niyaz ediyorum” dedi.

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının verdiği konserle devam eden program kurdele kesimi ve aşure dağıtımından sonra hizmet binalarının açılış kutlamaları son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Haziran 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu