ARSLAN, ÖZ GIDA-İŞ SENDİKAMIZIN YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞINA KATILDI

19 Temmuz 2016 14:00, Haberler


ARSLAN, ÖZ GIDA-İŞ SENDİKAMIZIN YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞINA KATILDI

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 19 Temmuz 2016 tarihinde Öz Gıda-İş Sendikamızın yeni Genel Merkezinin açılışına katıldı.

 

Açılışa, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Şahin, Mustafa Toruntay, Settar Aslan, A. Cengiz Gül, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Öz Gıda-İş Sendikamızın Yönetim Kurulu, Eski Sağlık Bakan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Agâh Kafkas ve bağlı sendikalarımızın Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile uzmanları katıldı.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Öz Gıda-İş Sendikamızın HAK-İŞ’in kurucu sendikalarından birisi olması sebebiyle büyük önem arz ettiğini, sendikal harekete geçtiğimiz 30 yıl içerisinde büyük iz bıraktığını ifade etti. Öz Gıda-İş Sendikasının büyümesine bağlı olarak, gelişen ve büyüyen bir kurumsal yapısı olması sebebiyle, müstakil bir yapı içerisinde kendisini güçlendirmeye devam etmesinin onur ve gurur verici bir tablo oluşturduğunun altını çizen Arslan, bu güçlenme ve kurumsallaşmanın kamuoyunda olumlu bir algı yarattığını dile getirdi. Arslan, yeni hizmet binasının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, yeni binada, yeni proje ve sendikal anlayışla birlikte güçlü bir örgütlenmenin temellerinin de atılacağını belirtti.

 

Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı ve HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin ve Eski Sağlık Bakan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Agâh Kafkas’da açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

Konuşmaların ardından Öz Gıda-İş Sendikamızın yeni hizmet binası dualar eşliğinde açıldı. Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, açılışa katılan misafirlere yeni hizmet binasını gezdirerek bina hakkında bilgiler verdi.

 

 

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Temmuz 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu