ARSLAN, TRABZON’DA DEMOKRASİ NÖBETİ TUTAN HALKA HİTAP ETTİ

05 Ağustos 2016 14:00, Haberler


ARSLAN, TRABZON’DA DEMOKRASİ NÖBETİ TUTAN HALKA HİTAP ETTİ

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 5 Ağustos 2016 tarihinde Trabzon’da Meydanı dolduran demokrasi nöbetindeki HAK-İŞ teşkilatı ile halka hitap etti.

 

Türkiye’nin halkıyla, sivil toplum örgütleri ve kurumlarıyla tarihi bir destan yazdığını ifade eden Arslan, darbe girişiminin bertaraf edilmesinde emeği geçen başta şehit ve gazilerimiz olmak üzere tüm topluma teşekkür etti.

 

15 Temmuz’dan beri meydanlarda nöbet tutanların en büyük takdiri fazlasıyla hakettiğini ve bunun, Türkiye üzerine yazılan olası operasyonları engellediğini belirten Arslan, “Sizler darbe girişimine karşı çıkmakla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmakla vatanımızın ve milletimizin geleceğine sahip çıktınız. Sizler ne güzel insanlarsınız. Allah sizlerden razı olsun, yar ve yardımcınız olsun” dedi.

 

Darbe girişiminin İslam dünyasını tedirgin ettiğini ve başta Kudüs ve Sudan olmak üzere pek çok ülkede, 15 Temmuz gecesi ve sonrasında milletimiz için toplu dualar yapıldığı bilgisini paylaşan Arslan, “Çünkü ülkemiz Türkiye sadece 80 milyonun değil, diğer İslam ülkelerinin de, mazlum milletlerinde de barınağı ve umududur” diye konuştu.

 

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Genel Başkanımız Arslan, darbeye girişen bütün hainlerin cezalandırılmasını talep etti.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Hak-iş Hizmet-İş adına Trabzon meydanında gerçekleştirilen poğaça dağıtımına da katılarak halkımıza poğaça dağıttı.

 

Daha sonra meydanda sendika yöneticilerimizle, kadın komitesi başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

 

 


 

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

05 Ağustos 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu