KADIN DOSTU İŞYERLERİNİ BELGELENDİRME PROJESİ KARAMAN SAHA VE İŞ YERİ ZİYARETLERİ

04 Eylül 2016 14:00, Haberler


KADIN DOSTU İŞYERLERİNİ BELGELENDİRME PROJESİ


KARAMAN SAHA VE İŞ YERİ ZİYARETLERİ

 


HAK-İŞ ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) ortaklığında yürütülen “Sosyal Diyalog Yoluyla Kadın Dostu İş Yerlerini Belgelendirme Projesi’'nin Karaman Saha ve İş Yeri Ziyaretleri 31 Ağustos / 01-02 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi.


Söz konusu saha ve iş yeri ziyaretlerine HAK-İŞ Karaman İl Temsilcisi/Hizmet-İş Sendikası Karaman Şube Başkanı Mehmet Bayrakçı, Öz Gıda İş Sendikası Karaman Şube Başkanı Adnan Gürsoy ve HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı ve Proje Uzmanı Fatma Yavuz, HAK-İŞ Hukuk Müşaviri Ahmer Serdar Karagöz ile proje ortağı ÇASGEM adına Eğitim Uzmanı Münevver Güzel katıldı.


Karaman'da gerçekleştirilen Saha ve İş Yeri Ziyaretlerinde, Hizmet-İş Sendikası'nın örgütlü olduğu; Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Karaman Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Karaman Belediyesi Yönetim Hizmetleri Müdürlüğü, Karaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Karaman Belediyesi Aile ve Kadın Hizmetleri Müdürlüğü, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Anamur Belediyesi, Karaman Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ve Öz Gıda İş Sendikası'nın Örgütlü olduğu; Karaman Biskot Bisküvi Gıda San. Ve Tic. A.Ş. (Kek, Bisküvi,Çikolata), Karaman Ak Gıda San. Ve Tic. A.Ş olmak üzere toplam 11 iş yeri ziyaret edilmiştir.


Gerçekleştirilen saha ve iş yeri ziyaretleri üç gün sürmüş olup, işçi/işveren temsilcileri ve kadın çalışanlarla yüz yüze konuşma yolu ile toplam 170 kişiyle anket çalışması yapılarak iş yerleri yerinde gözlemlenmiştir. Ayrıca Karaman Şubelerinin Kadın Komite Başkan ve Temsilcileri de söz konusu saha ve iş yeri ziyaretleri ve anket çalışmalarında proje ekibine destek vermişleridir.

 


 




 

HABERE AİT GÖRSELLER :

04 Eylül 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu