KURBAN BAYRAMINIZI KUTLARIZ

09 Eylül 2016 13:59, Haberler


“KURBAN BAYRAMINIZI KUTLARIZ”


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, “Ülkemizin varlığı ve bütünlüğü için hain terör saldırılarında ve 15 Temmuz’da can veren tüm aziz şehitlerimize bir kez daha minnet duygularımızla Cenab-ı Hak’tan rahmet, gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını yürekten kutluyoruz”


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Şahsım ve HAK-İŞ Konfederasyonu adına, tüm üyelerimizin, ülkemizin, inananların Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar, tüm insanlığa kardeşlik, barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.


15 Temmuz’da tek derdi “vatan” olan bir millet, milli bir davada hainlere karşı tek yürek oldu. Vatanına ve bayrağına sahip çıktı. Şanlı tarihi destanlarla dolu olan bu milletimiz, ülkemizde; bölgemizde ve tüm dünyada, barış, özgürlük ve istikrarın güvencesi olmaya devam etmektedir. 15 Temmuz’un ardından artan terör olayları, ihanet şebekelerinin hala işbaşında olduğunu gösteriyor. Terörün son bulması için güvenlik güçlerimizin yürüttüğü onurlu mücadeleyi destekliyoruz. Kökü içeride ya da  dışarıda teröre destek veren tüm odakları lanetliyoruz. Ülkemize, devletimize, güvenlik güçlerimize bu  mücadelelerinde başarılar diliyoruz. Ülkemizin huzurunu ve istikrarını bozmak isteyenlere, toplumda bir gerilim ve kutuplaşma yaratmak isteyenlere karşı milli birlik ve dayanışma ruhu ile milletimiz gereken karşılığı vermektedir. Türkiye halkı, birlik ve bütünlük içinde barış ve huzurun sağlanması, demokrasi ve özgürlük ortamının gelişmesi için çalışmaya devam edecektir.


Bayramlar bireysel ve toplumsal olarak, moral değerlerin çok yoğun olarak yaşandığı özel günlerdir. Kardeşliğe, birlik ve beraberliğe, barışa her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Bu bayramın bunlara vesile olması ve ülkemizde yaşanan terör olaylarının, ayrışmaların son bulması, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin sağlanması en büyük temennimizdir.


Bu mübarek günlerde geleneklerimizde önemli yer tutan toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin ve paylaşmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanması ve güçlendirilmesi en büyük beklentimizdir. Muhtaç, çocuk, kimsesiz, yoksul ve yaşlılar ile gazilerimiz ve şehit ailelerimizin başta olmak üzere bayramı buruk bir şekilde geçirenlerin unutulmamasını diliyoruz.


Şahsım ve Konfederasyonum adına, ülkemizin varlığı ve bütünlüğü için hain terör saldırılarında ve 15 Temmuz’da can veren tüm aziz şehitlerimize bir kez daha minnet duygularımızla Cenab-ı Hak’tan rahmet, gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını bir kez daha yürekten kutluyoruz.”


 

HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Eylül 2016 13:59, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu