ÖZ GÜVEN-SEN 1. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU

19 Kasım 2016 12:28, Haberler


Konfederasyonumuza bağlı Öz Güven-Sen (Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası) 1. Olağanüstü Genel Kurulu 19 Kasım 2016 tarihinde Ankara, Emek Konukevi’nde gerçekleştirildi.


Olağanüstü Genel Kurula Konfederasyonumuz HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Hizmet-İş Kurucu ve Onursal Genel Başkanı, eski Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç, Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Öz İletişim-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nur Güllüoğlu, Öz Toprak-İş Sendikası Genel Başkanı Metin Özben, Öz İnşaat-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca’nın yanı sıra, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın Genel Başkan Yardımcıları ve Yöneticileri katıldı.


Öz Güven-Sen Sendikamız Olağanüstü Genel Kurulunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından verilen önerge üzerine Divan Başkanlığına HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikamız Genel Başkanı Mustafa Toruntay, üyeliklere de Hizmet-İş Sendikamız Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Öz Sağlık-İş Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert ve HAK-İŞ Konfederasyonu Ankara İl Başkanı Hasan Çiloğlu getirildi.


Olağanüstü Genel Kurulda yapılan seçimde Öz Güven-Sen’in başkanlığına Ömer Yılmaz seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise Murat Ünal, Mehmet Ali Sipahi ve Ümit Yalçın seçildiler.



HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Kasım 2016 12:28, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu