ARSLAN, TİSK 26. GENEL KURULUNA KATILDI

03 Aralık 2016 10:41, Haberler


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 3 Aralık 2016 tarihinde Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK)’in 26. Genel Kuruluna katıldı.


TİSK Genel Kuruluna Genel Baskanimiz Arslan'in yani sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türk-İş Genel Başkanı Ergun Atalay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu  katıldı.


Genel Başkanımız Arslan, Genel Kurulda yaptığı aciklamada 15 Temmuz hain darbe girişimini gündeme getirerek; “ 15 Temmuz hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, Şirvan’da ve Adana’da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet diliyoruz” ifadelerini kullandı.


TİSK’in Türkiye işverenlerinin çalışma hayatının çok önemli bir aktörü olduğunu belirten Arslan, “Misyonu, çalışmalarını ve ortaya koydukları faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Özellikle Sayın TİSK Başkanıyla beraber 4 yıl birlikte çalıştık, hem Türk işverenlerine hem de çalışma hayatına çok özel meziyetler sunduğunu biliyorum. Biliyoruz ki TİSK’in örgütlendiği her yerde bir gün sendikalarda, işçilerde örgütleneceklerdir. Onun için TİSK’in bugün ki kapasitesini daha da artırmasını daha da  çok işverenleri bünyesine almasını bir işçi sendikası olarak isteyen ve destekleyen bir noktada olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.


Arslan konuşmasını TİSK’in yeni başkanına başarılar dileyerek noktaladı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Aralık 2016 10:41, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu