ARSLAN, MEHMET ÂKİF İNAN'I ANMA PROGRAMINA KATILDI

05 Ocak 2017 21:27, Haberler


Genel Başkanımız Mahmut Arslan 5 Ocak 2016 tarihinde Memur-Sen Konfederasyonunun düzenlediği Mehmet Âkif İnan'ı Anma Programı'na katıldı.


Anma Programına Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, TBMM İdare Amiri, AK Parti Ankara Milletvekili ve Memur-Sen Onursal Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, AK Parti Eski Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın başta olmak üzere Memur-Sen'e bağlı sendikaların Başkan ve Yöneticileri, Mehmet Âkif İnan'ın gönül dostları katıldı.


Arslan konuşmasına vefatının 17.yılında ''Kardeşliğin Şairi, Birliğin Sendikacısı'' Mehmet Âkif İnan'ı anma programına katılanları Büyük HAK-İŞ ailesi adına selamlayarak başladı.


Arslan, "Mehmet Âkif İnan hocamı 80'li yıllarda Eski Genel Başkanım Hüseyin Tanrıverdi ile çalışırken tanıma şansım oldu. Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen'in kuruluşunda, o dönem HAK-İŞ ailesinin bir mensubu olduğum için yer aldım ve şimdi geçmişe baktığımda Memur-Sen'in ve Eğitim Bir-Sen'in kuruluşunda pay sahibi olduğum için büyük onur duyuyorum" dedi.


Arslan; "Eğitim Bir-Sen Sendikasını kurduktan sonra Mehmet Âkif İnan hocamızla daha yakından tanışma fırsatım oldu. Kendisi gerçekten azimli, naif, kararlılığını bozmadan hep ileriye bakan bir iradeye sahipti. Mehmet Âkif İnan hocamızdan sonra göreve gelen tüm arkadaşlarımız onun bıraktığı bayrağı daha ileriye taşıyacak noktada daha ciddi hizmetler yapıyorlar. Mehmet Âkif İnan Vakfı'nı kurdukları için Genel Başkan Ali Yalçın ve ekibini tebrik ederim. Büyük bir dava adamına yakışır büyük bir vefa örneği gösterdiniz. Mehmet Âkif İnan Hocamı anmaya ve onun yolunda yürümeye devam etmenizi diliyorum" ifadelerini kullandı.


HAK-İŞ'in aldığı karar sonucu her toplantıda 15 Temmuz Hain İşgal Girişimini dile getirip unutmayacak ve unutturmayacak olduğunu söyleyen Arslan, "15 Temmuz Hain Darbe Girişimi'nde kaybettiğimiz bütün şehitlerimize daha sonra terör nedeniyle kaybettiğimiz bütün şehitlerimize ve en son bu akşam İzmir'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle kaybettiğimiz şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet Gazilerimize ve yaralılarımıza Yüce Allah'tan şifa diliyorum" dedi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

05 Ocak 2017 21:27, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu