ARSLAN, İLERİ DÜZEY EĞİTİM PORGRAMINA KATILAN 3.GRUP İŞÇİLERİN SERTİFİKA TÖRENİNE KATILDI

17 Şubat 2017 21:37, Haberler


Genel Başkanımız Mahmut Arslan 17 Şubat 2017 tarihinde Ankara'da HAK-İŞ, Avrupa Birliği ve MÜSİAD ortaklığıyla gerçekleştirilen "İşçi ve İşverenlerin Uyum Yeteneklerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Arttırılması Teknik Destek Projesi" kapsamında İleri Düzey Eğitim programını tamamlayan  üçüncü gruba katılan işçilerle bir araya gelerek sertifikalarını verdi.

Toplantıda konuşan Genel Başkanımız Arslan, HAK-İŞ olarak amacımız, yeni sendika liderleri kazandırmak. Bu proje çoğu projeye örnek teşkil ediyor. Bu eğitimler size bir şeyler katarken bir taraftan da bir şeyleri öğrenme imkanı sağlıyor. Çalışma alanındaki her konuda söz söyleyebilecek bir birikimi yakalayacaksınız. Her konuda fikrinizi beyan edebileceksiniz. İş yerlerinizde bu eğitim programında öğrendiklerinizi hayata geçirin, uygulamak için çaba sarf edin, mesai arkadaşlarınızla paylaşmalarını dile getiren Arslan, hepinizin HAK-İŞ'i temsil edebilecek sendika liderleri olacağınıza inanıyor eğitimleri tamamladıktan sonra sizlerden çok şey bekliyoruz" dedi.

ARSLAN, İleri Düzey Eğitim programını tamamlayan üçüncü gruba katılarak sertifikalarını alan işçilerle toplu aile fotoğrafı çekilerek program sona erdi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Şubat 2017 21:37, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu