ARSLAN “ÜRETEN TÜRKİYE KONUŞUYOR” ADANA TOPLANTISINA KATILDI

01 Nisan 2017 13:46, Haberler


                      ARSLAN “ÜRETEN TÜRKİYE KONUŞUYOR” ADANA TOPLANTISINA KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan,'' Üreten Türkiye Konuşuyor'' Adana toplantısına katıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından HAK-İŞ’in de aralarında bulunduğu Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) üyesi kuruluşların katkılarıyla gerçekleştirilen “Üreten Türkiye Konuşuyor” programının ikincisi Adana’da gerçekleştirildi.

1 Nisan 2017 tarihinde TÜYAP Adana Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik ve HAK-İŞ Konfederasyonumuz Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın yanı sıra ASKON, MÜSİAD, MEMUR-SEN, TESK, TİM, TİSK, TOBB, TÜRK-İŞ, TÜRKİYE KAMU-SEN, TZOB, TÜMSİAD, TÜGİAD, TÜGİK, TÜRK-İŞ, TİSK ve TÜRKONFED temsilcileri de yer aldı.

Üreten Türkiye toplantısına HAK-İŞ’e bağlı HİZMET-İŞ, ÇELİK-İŞ, ÖZ GIDA-İŞ, ÖZ İPLİK-İŞ, OLEYİS, ÖZ BÜRO-İŞ, ÖZ TAŞIMA-İŞ, ÖZ-İŞ sendikalarımızın Adana şube ve il başkanları ile üye işçiler de katıldı.

Toplantıda işçiler, memurlar, esnaflar ve işverenler Adana ve bölgesinin mevcut sorunları ve gelişme eksenleri müzakere edildi.

Toplantıda (KİK) üyesi kuruluşların başkan ve yöneticileri Yuvarlak Masa Toplantılarına katıldı. Genel Başkanımız Arslan, bu kapsamda HAK-İŞ’e bağlı Sendikalarımızın yer aldığı masada sorunları dinledi, değerlendirmelerde bulundu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Nisan 2017 13:46, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu