24 AYRI ÜLKEDEN GELEN SENDİKA TEMSİLCİLERİNİN TERMİKEL ZİYARETİ

25 Nisan 2017 16:37, Haberler


24 AYRI ÜLKEDEN GELEN SENDİKA TEMSİLCİLERİNİN TERMİKEL ZİYARETİ

 

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız’ın 17 Nisan 2017 tarihinde Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü’nde (TODAİE) ‘Uluslararası Sendikacılık Hareketi’ konulu eğitim verdiği sendika temsilcilerini Konfederasyonumuza bağlı Çelik-İş Sendikasının örgütlü olduğu Termikel Grup fabrikalarında ağırladık.

HAK-İŞ ve Memur Sen organizasyonuyla bir süredir ülkemizde bulunan dünyanın 24 ülkesinden gelen sendika temsilcilerini Konfederasyonumuza bağlı Çelik-İş Sendikasının örgütlü olduğu Termikel Grup fabrikalarında ağırlayarak bilgilendirmelerde bulunduk.


Çelik-İş Sendikası Ankara Şube Başkanı Cemalettin Köse’nin ev sahipliği yaptığı ziyarette 24 ayrı ülkeden gelen temsilcilere fabrika gezdirilerek, işleyiş hakkında bilgi verildi.

Termikel Ankastre fabrikasında yetkili sendika olan Çelik - İş Sendikasının organizasyonu ile HAK-İŞ ve Memur- Sen organizasyonuyla 24 ayrı ülkeden gelen sendika temsilcileri, Termikel Grup bünyesinde Sincan Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren Termikel Ankastre Fabrikası ile Elektromed Sayaç Fabrikasını ziyaret ettiler. 

İlk olarak Termikel Ankastre Fabrikasında Termikel Grup Tanıtım filmini izleyen temsilciler, film gösteriminin ardından fabrikayı gezdiler. Yurt dışına ihraç edilen ürünlerin üretim süreçlerini izleyen ziyaretçiler, çalışanlarla bir süre sohbet ettiler.

Ardından sayaç sektöründe dünyanın 4’üncü büyük, Türkiye’nin ise en büyüğü olan elektrik, su ve doğalgaz üretim tesislerine sahip Elektromed firmasına gelen sendika temsilcileri, yüksek teknolojiyle üretilerek dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen Elektromed ürünleri incelediler. 

Ziyaretin sonunda sadece özel misafirler için kapıları açılan, içerisinde Kabe örtüsünden el yazma eserlere kadar çok sayıda sanat eserinin sergilendiği Termikel Sanat Galerisi görüldü. Sendika temsilcileri, Türk – İslam Sanat Eserlerine sahip böyle bir sanat galerisinin sanayi bölgesinde bulunmasından dolayı mutluluklarını ve memnuniyetlerini ifade ettiler.

HABERE AİT GÖRSELLER :

25 Nisan 2017 16:37, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu