ARSLAN, “GELECEĞİN SENDİKA LİDERLERİNİ YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

25 Mayıs 2017 14:15, Haberler


“GELECEĞİN SENDİKA LİDERLERİNİ YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ” 


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 25 Mayıs 2017 tarihinde Midi Otel’de İleri Düzey Eğitimi için Ankara’ya gelen 10. Grup kursiyerleriyle bir araya geldi.


Programda konuşan Arslan, HAK-İŞ’in, İleri Düzey Eğitiminin kendi içinde tutarlı, ciddi bir çaba ve gayretle gerçekleştirdiği bir proje olduğunu dile getirdi. 


“İleri Düzey Eğitim Programına HAK-İŞ’ olarak çok önem veriyoruz”

İleri Düzey Eğitim Programına HAK-İŞ’in çok önem verdiğini anlatan Arslan, “İleri Düzey Eğitimini bütün sendikalarımıza açtık ve tüm sendikalarımızı bu konuda teşvik ettik” dedi.


“Geleceğin sendika liderlerini yetiştirmek istiyoruz” 

Arslan, “İleri Düzey Eğitim Programları ile gelecekte sendikal mücadeleyi üstlenecek, mücadelenin önünde yer alacak sendika liderlerini yetiştirmek istiyoruz. Bizim bu çalışmalarımız aslında HAK-İŞ’in ve sendikalarımızın geleceğine yatırım yapmaktır” diye konuştu.


“HAK-İŞ olarak bu eğitimleri çok önemsiyoruz”

Sendikal hareketin bugünün sorunlarını çözmeye çalışırken geleceğini de mutlaka inşa etme adına bazı temel adımlar atması gerektiğini vurgulayan Arslan, “Bu adımlardan bir tanesi de eğitimdir. Teknik anlamdaki eksiklikleri, mekanik bir kısım eksiklikleri giderebilirsiniz ama eğitim olmazsa bunların hiçbirisini yapamazsınız. O yüzden HAK-İŞ olarak bu eğitimleri çok önemsiyoruz. Verilen dersleri ciddi bir şekilde takip ettik. Lütfen bu öğrendiklerinizi hayata geçirme konusunda çaba sarf edin” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

25 Mayıs 2017 14:15, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu