RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

23 Haziran 2017 11:57, Basın


RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Ramazan Bayramının ülkemize, çalışanlara ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesi dileğinde bulundu.


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

"Milli ve dini bayramlar; gündelik tartışmaların, çözüm bekleyen sorunların, gerilimler ve tartışmaların çözülüp yatıştırılmasında oldukça önemli bir işlev görmektedir. Bu sebeple milli ve dini hassasiyetlerin en üst seviyeye ulaştığı gün ve dönemler, diyalog, uzlaşı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının hayata geçirilmesinin tam zamanıdır.

Bayramlar, bireysel ve toplumsal olarak, ahlaki değerlerin yoğun olarak yaşandığı özel günlerdir. Yoğun iş temposundan dolayı göremediğimiz, bir araya gelemediğimiz dost ve akrabalarımızla bir araya geldiğimiz bu mübarek günlerde, ülkemizde ve dünyanın başka yerlerinde bizim kadar şanslı olmayan insanların da olduğunu hatırımızdan çıkarmamalıyız.

Terörün, savaşların ve insanlık dışı bütün uygulamaların bir an önce sona ermesini, bu bayramı dünyanın her köşesinde yaşayan Müslüman kardeşlerimizin gerçek bir bayram havasında kutlamasını istiyoruz.

Geleneklerimizde önemli bir yeri olan toplumsal dayanışmamızın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanarak bu bayramın muhtaç vatandaşlarımızı, çocukları, kimsesizleri, yoksulları ve yaşlıları sevindirmesini diliyoruz. Çünkü yaşadığımız yoğun ekonomik, sosyal, siyasal gündem bunu bir zorunluluk olarak ortaya koymaktadır.

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, tüm üyelerimizin, çalışanların, bütün Müslüman aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımızla kutlar, barış, huzur ve kardeşlik içerisinde nice bayramlara ulaşmayı dileriz.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

23 Haziran 2017 11:57, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu