ARSLAN, İLERİ DÜZEY EĞİTİMİ 12. GRUP AÇILIŞINA KATILDI

17 Temmuz 2017 11:34, Haberler


ARSLAN, İLERİ DÜZEY EĞİTİMİ 12. GRUP AÇILIŞINA KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, İleri Düzey Eğitim Programı 12. Grup eğitimleri açılışına katıldı.

 Avrupa Birliği'ne Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Bileşeni kapsamında, Konfederasyonumuz HAK-İŞ'in faydalanıcısı olduğu “İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması” Teknik Yardım Projesi (Operasyonu) kapsamında verilen İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) 12. Dönem kursiyerleri 17 Temmuz 2017 tarihinde yapılan açılışın ardından eğitimlerine başladılar. 

12 farklı modülden ve 78 saat ders saatinden oluşan İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) 13 gün boyunca devam edecek.

Açılışta konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 13 gün sürecek olan İleri Düzey Eğitimlerinin iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

“PROJE SAYESİNDE ÜYELERİMİZ ARASINDA SOSYAL DİYALOG OLUŞUYOR”

İleri Düzey Eğitim programı sayesinde farklı illerden gelen üyeler arasında bir dostluk oluştuğunu anlatan Arslan, “Bu proje üyelerimiz arasında sosyal diyaloğun gelişimi de sağlanıyor. Bunun da projemizin güzel bir amaca hizmet ettiğini gösterdiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Arslan, üyelerimizi HAK-İŞ’in yürüttüğü proje ve faaliyetler hakkında bilgilendirdi.  

Önceki gün 15 Temmuz hain darbe girişimi yıldönümünde olduğumuzu anımsatan Arslan, “12. Grubumuz 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümüne denk geldi” dedi.

Türkiye’nin ilk defa 15 Temmuz gecesi tehdit altında olduğu endişesine kapıldığını söyleyen Arslan, “15 Temmuz hain darbe girişimiyle ülkemizin kendi bölgesinde güçlü ve oyun kurucu bir ülke olması engellenmek isteniyor” şeklinde konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Temmuz 2017 11:34, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu