GENEL BAŞKANIMIZ MAHMUT ARSLAN, AZERİ SENDİKACILARLA BİR ARAYA GELDİ

16 Eylül 2017 10:00, Haberler


GENEL BAŞKANIMIZ MAHMUT ARSLAN, AZERİ SENDİKACILARLA BİR ARAYA GELDİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 15 Eylül 2017 tarihinde Azerbaycan’dan gelen sendikacılarla bir araya geldi.

Arslan, Azerbaycan’ın Yerli Sanayi ve Kamu Hizmetleri İşçileri Sendikası ve Su Teserrüfatı Hemkarlar Sendikası’ndan gelen başkan ve yöneticileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Programa Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra Azerbaycan Yerli Sanayi ve Kamu Hizmetleri İşçileri Sendikası Genel Başkanı Telman Hajiyev ve eşi Asya Hajiyev, Yerli Sanayi ve Kamu Hizmetleri İşçileri Sendikası Yardımcı Personeli Elmin Alakbarov, Azerbaycan Su Teserrüfatı Hemkarlar Sendikası Genel Başkanı Akif Mammadov, Azerbaycan Su Teserrüfatı Hemkarlar Sendikası Dış İlişkiler Uzmanı Khayala Mammadova, Öz İnşaat-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca, Öz Güven-Sen Genel Başkanı Ömer Yılmaz katıldı.

 “Azerbaycan İle Gönül Bağımız Var” 

Programda konuşan Arslan, Azerbaycan’ın ayrı bir yeri olduğunu belirterek, “Bizim Azerbaycan ile gönül bağımız var. Sizlerin ziyareti bizim için çok önemli biz aynı kültürlerin insanları olarak aynı amaç doğrultusunda hizmet vermekteyiz. Bundan sonrada ilişkilerimizi daha da güçlendirerek devam ettireceğiz” diye konuştu.

 Azerbaycan Yerli Sanayi ve Kamu Hizmetleri İşçileri Sendikası Genel Başkanı Telman Hajiyev ve Azerbaycan Su Teserrüfatı Hemkarlar Sendikası Genel Başkanı Akif Mammadov da yaptıkları konuşmalarda Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a verdikleri destekten ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Yemek sonunda heyete hediye takdiminde bulunuldu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

16 Eylül 2017 10:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu