ARSLAN, VAN’DA ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

24 Eylül 2017 13:03, Haberler


ARSLAN, VAN’DA ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Van’daki ziyaretleri kapsamında şehit ailelerini ziyaret etti.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 23 Eylül 2017 tarihinde Van’da bulunan şehit ailelerini ziyaret etti.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Van Şube Başkanı Hamiyet Erez Koç ile birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek baş sağlığında bulundu. 

İlk olarak İstanbul Beşiktaş’taki Vodafone Arena Stadı’nın hemen yanında 11 Aralık 2016 tarihinde teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan 27 yaşındaki Soner İdil’in ailesini ziyaret ettiler. Arslan, şehidimizin anne ve babasına baş sağlığında bulunarak devletin her zaman kendilerinin yanında olduğunu söyledi.

“Şehit Eşi Olmak, Şehit Annesi, Şehit Babası Olmak Büyük Bir Gururdur”

Arslan ve Koç, buradaki ziyaretin sona ermesinin ardından 10 Mayıs 2016 tarihinde İpekyolu ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi Osmangazi 10. Sokakta teröristler tarafından menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Ferhat Arslan’ın ailesini ziyaret ettiler. Duygulu anların yaşandığı ziyarette Arslan, şehitlerin ölmediğini belirterek, “Onlar diridirler. Devletimiz, hükümetimiz şehit aileleri ve gazileri gözetiyor. Cumhurbaşkanımız şehit ve gaziler konusunda hiçbir mazeret kabul etmez. Onlara her zaman kapımız açık. Şehit eşi olmak, şehit annesi, şehit babası olmak büyük bir gurur. Rabbim inşallah sizleri de cennette kavuştursun” şeklinde konuştu.

Şehit aileleri ise ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a teşekkür ettiler.

Ziyaretlerde Genel Başkanımız Mahmut Arslan, şehit ailelerine üzerinde Ay Yıldız işlemesi bulunan Kur’an-ı Kerim hediye etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Eylül 2017 13:03, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu