ARSLAN, ESAM BAŞKANI KUTAN’I ZİYARET ETTİ

10 Kasım 2017 15:48, Haberler


ARSLAN, ESAM BAŞKANI KUTAN’I ZİYARET ETTİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 10 Kasım 2017 tarihinde Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Genel Başkanı Recai Kutan’ı makamında ziyaret etti. 

Arslan, 14 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan ‘Küresel Krizler, İslam Dünyası ve Batı’ temasıyla gerçekleştirilecek olan 26. Uluslararası Müslüman Topluluklar Birliği Kongresi hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Sayın Kutan’la, ESAM ve HAK-İŞ olarak ülke gündemi konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Arslan, HAK-İŞ olarak ESAM’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve birtakım projelerde kendileriyle birlikte çalışmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti.

ESAM’ın taşıdığı misyon, ortaya koyduğu hedefler açısından çok özel bir yere sahip olduğunu dile getiren Arslan, 26. Uluslararası Müslüman Topluluklar Birliği Kongresinin başarılı geçmesi dileğinde bulundu.

Arslan ayrıca öteden beri düzenli olarak toplanan bu birliğin, islam dünyasında ülkenin, sivil toplumun kaynaşmasını önemli katkıda bulunduğunu belirtti.

Arslan, 26. Uluslararası Müslüman Topluluklar Birliği Kongresine HAK-İŞ olarak destek vereceklerini ifade etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Kasım 2017 15:48, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu