ARSLAN, SAADET PARTİSİ BAŞKANI KARAMOLLAOĞLU’NU AĞIRLADI

30 Ocak 2018 11:19, Haberler


ARSLAN, SAADET PARTİSİ BAŞKANI KARAMOLLAOĞLU’NU AĞIRLADI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 30 Ocak 2018 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve parti yöneticilerini makamında ağırladı.

Ziyarete, Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti de katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu HAK-İŞ’te görmenin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Milli görüşle HAK-İŞ arasındaki ilişkilerin 40 yıllık bir geçmişe dayandığını anımsatan Arslan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve parti yöneticilerini HAK-İŞ’te görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi..

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başarıyla yürütülen Zeytin Dalı Harekâtına da değinen Arslan, şu açıklamalarda bulundu: 

“27 Ocak Cumartesi günü HAK-İŞ’in de aralarında bulunduğu Türkiye AB KİK üyeleriyle birlikte sınır bölgesi olan Gaziantep, Kilis, Hatay, Hatay ilinin Hassa, Kırıkhan, Cilvegözü Sınır Kapısını ziyaret ederek şehit yakınlarına taziyede bulunduk. Yaralıları ziyaret ettik. Bölgedeki kamu görevlileriyle görüştük. Askeri birlikleri ziyaret ettik. Belediye başkanlarıyla görüştük. Bölge esnafını ziyaret ettik. Bölgede çok ciddi bir moral yüksekliği var. Bölge halkı inanılmaz derecede harekâtı destekliyor. Bu harekâtın kısa süre içerisinde başarılı bir şekilde sona ermesi için dua ediyorlar. Roketlerin atılmış olması bile bölge halkında moral bozukluğu sağlamamıştır. Biz de HAK-İŞ olarak bu harekâtın bir an önce başarılı bir şekilde sonuçlanarak bölgenin teröristlerden temizlenmesini arzu ediyoruz.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ı hem bir sivil toplum örgütü olarak fikirlerini almak hem de kendi fikirlerimizi aktarmak üzere ziyarette bulunuyoruz” diye konuştu.

Karamollaoğlu, asgari ücret, çalışma hayatı ve Afrin operasyonu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

30 Ocak 2018 11:19, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu