ARSLAN, ÜLKER SENENİN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

24 Şubat 2018 15:29, Haberler


ARSLAN, ÜLKER SENENİN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 24 Şubat 2018 tarihinde Yıldız Holding tarafından İstanbul Ülker Arena’da düzenlenen ‘Senenin Yıldızları Ödül Töreni’ne katıldı.

Programa Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, HAK-İŞ İstanbul İl Başkanı Mustafa Şişman, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, konfederasyonumuza bağlı Öz Gıda-İş Sendikası, Öz Ağaç-İş Sendikası ve Çelik-İş Sendikalarımızın şube ve merkez yöneticileri katıldı.

Ödül töreni öncesinde Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’i ziyaret eden Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Yıldız Holding’in başarılarını HAK-İŞ’in başarıları olarak kabul ettiğini belirterek, “Yıldız Holding ile konfederasyonumuz ve sendikalarımızın çok iyi ilişkileri olduğunu ve bu ilişkileri her alanda geliştirmek istediğimizi bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker de grubun Türkiye’de ve dünyada yaptığı yatırımlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ülker, HAK-İŞ Konfederasyonu ve bağlı sendikalarla çalışmaktan çok mutlu olduklarını dile getirdi.

İşyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği konusunda çok önemli çalışmalar yaptıklarını ve bu kapsamda Senenin Yıldızları Ödül Töreninde vermiş oldukları ödüllerden birisinin de işyerlerinde sıfır kaza konusunda bilinç oluşturmaya çalıştıklarını ve bu konuda başarılı olan çalışmaları ödüllendirdiklerini anlatan Ülker, “İş sağlığı ve güvenliği konusunu her şeyin önündedir. Hiçbir işimiz çalışanımızın sağlığından önemli ve acele değildir” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Şubat 2018 15:29, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu