“HAK-İŞ’İN YANIMIZDA OLMASI BİZE GÜVEN VERİYOR”

28 Mart 2018 18:00, Haberler


“HAK-İŞ’İN YANIMIZDA OLMASI BİZE GÜVEN VERİYOR”


Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, 28 Mart 2018 tarihinde Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı makamında ziyaret ederek, HAK-İŞ ile ortaklaşa gerçekleştirilen 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü dolayısıyla şehit ve gazilerimizi anma programına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Aylar, “HAK-İŞ’in yanımızda olması bize güven veriyor” dedi.

Ziyaret programında Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız da yer aldı.

Ziyaret programında konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü dolayısıyla HAK-İŞ ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ortaklığında gerçekleştirilen moral ve destek programının güzel ve başarılı geçtiğini belirterek, programa yoğun bir katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Arslan, “Programda gaziler ve şehit aileleriyle bir araya gelmekten çok mutlu olduk. Programa gelen katılımcılar bizim orada olmamızdan dolayı mutlu olduklarını söylediler. Bunları duymak bizim için de çok büyük mutluluk sebebidir” diye konuştu.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfıyla bundan sonra da beraber çalışacaklarını belirten Arslan, “Şehit ve gazilerimiz için üzerimize düşen sorumluluklarımızı imkan ve şartlar neticesinde yerine getirmeye devam edeceğiz.

Vakfımızla temas halinde olduğumuz zaman zarfında kendi çevremizdeki ve Türkiye’deki bütün gazilerle ve şehit aileleriyle ilgili yapmamız gerekenleri ve sorumluluklarımızı öğrendik. Sadece belli zamanlarda anma yapmak değil, bizzat onlarla temas kurarak, onlarla göz göze gelmeyi, evlerinde ziyaret etmenin ne kadar büyük bir anlam ifade ettiğini gördük. Biz bunları yapmaya devam edeceğiz. Elimizden gelen katkı ve desteği vermeye devam edeceğiz. Yapmış oldukları başarılı çalışmalarından ve duyarlılıklarından dolayı Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar’a ve vakıf yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, “HAK-İŞ’in yanımızda olması bize güven veriyor. Bu sayede daha sağlam adımlar atabiliyoruz HAK-İŞ gibi büyük bir konfederasyon ile birlikte işler yapmak, HAK-İŞ’in bizimle birlikte yürümesi, bizim yanımızda olduğunu hissettirmesi, çalışmalarımızda bizi daha çok heyecanlandırıyor. HAK-İŞ Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a bize vermiş oldukları desteklerinden dolayı tüm şehit ve gazi aileleri camiamız adına, bu vatana bedel ödeyen kahramanlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Mart 2018 18:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu