ARSLAN: “TAŞERON SİSTEMİNİ TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE GÖNDERDİK”

30 Mart 2018 22:40, Haberler


ARSLAN: “TAŞERON SİSTEMİNİ TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE GÖNDERDİK”


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 30 Mart 2018 tarihinde konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikasının Amasya’da gerçekleştirilen bölgesel eğitim seminerine katıldı.

Eğitim Seminerine Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ın yanı sıra Hizmet-İş Sendikamızın Yönetim Kurulu Üyeleri, Şube Başkanları, işyeri sendika temsilcileri, komite başkanları danışmanlar, uzmanlar ve avukatlar katıldı.

“HAK-İŞ’in Tarihi Mücadeleler Tarihidir”

Programda konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “Kuşkusuz ki HAK-İŞ’in yapmış olduğu tüm çalışmalar, mücadeleler ve göstermiş olduğumuz azimli kararlılığımız bizlere güzel ve hayırlı bir karşılık olarak dönecektir” dedi.

HAK-İŞ tarihinin bir nevi mücadeleler tarihi olduğunu belirten Arslan, “Bizler HAK-İŞ ailesi olarak zor dönemlerde, zor şartlarda mücadele verdik. Bu uzun ve çetin yolda hiçbir zaman pes etmedik. Bu yolda yılmadan, yıkılmadan aynı safta mücadele veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizler bu çalışmalarımızın, emeklerimizin karşılığını her zaman meydanlarda olarak ve kamuoyunun önünde kalarak gerçekleştirdik” diye konuştu. 

“HAK-İŞ’in Gayreti ve Cumhurbaşkanımızın Talimatı Taşeron Sorununu Çözmüştür”

Arslan, “Önümüze ÖSP’ler konulduğunda biz buna geçit vermedik. ÖSP düzenlemeleri meclise gönderildiğinde biz bunun devre dışı bırakılması için gerektiğinde geceler boyu uyumayarak ÖSP’nin yanlış bir karar olduğunu anlattık. Biz taşeron ve ÖSP’yi ne kabul ne de tasvip ettik. Bunun karşısında her zaman kamu işçiliğini savunduk. Taşeron problemini her fırsatta Sayın Cumhurbaşkanımıza ifade ettik. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Başbakanımızın, Çalışma Bakanımızın gayretleri ve HAK-İŞ’in geçmişten bu yana gelen dev mücadelesi taşeron meselesini çözmüştür ” şeklinde konuştu.

“Taşeron Sistemini Tarihin Çöplüğüne Gönderdik”

Mücadele sırasında hiçbir engel tanımadıklarını vurgulayan Arslan, “İnandığımız yolda asla geri dönmeden, bu ülkenin gerçek sahipleri, mağdurları ve mazlumları için Allah rızası haricinde hiçbir beklenti içine girmeden taşeron sistemini tarihin çöplüğüne gönderdik. Taşeron mücadelesinin, ÖSP mücadelesinin sahadaki karşılığı HAK-İŞ’tir. Eksiklikleri tamamlama yükümlülüğü de çalışma azmi de bize aittir”  ifadelerini kullandı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

30 Mart 2018 22:40, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu