ARSLAN, YOLBULAN’IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

10 Nisan 2018 15:48, Haberler


ARSLAN, YOLBULAN’IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 10 Nisan 2018 tarihinde Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KARDEMİR) eski Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan’ın cenaze törenine katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Mutullah Yolbulan’ı anmak için Karabük’te düzenlenen törene katıldı. Törende konuşan Arslan, Mutullah Yolbulan’ın Karabük ilinin önemli isimlerinden birisi olduğunu belirterek, KARDEMİR için sayısız katkılar sunduğunu söyledi.

 “O Mücadele Tarihe Altın Harflerle Yazılacaktır” 

 Mutullah Yolbulan ve Karabük halkının verdiği mücadelenin tarihe altın harflerle yazılacağını belirten Arslan, “Bu bacanın yeniden tütmesinden, bize büyük destek ve katkı veren, bizi cesaretlendiren o mücadelede birlikte büyümemize destek ve katkı veren rahmetli Mutullah Yolbulan’a bir kez daha minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah rahmet eylesin. Aslında zor bir süreçti o yıllar. Artık KARDEMİR’in kapısına kilit vurma zamanının geldiğine inanan siyaset çözüm üretmeden fabrikayı kapatma kararı vermişti. Karabük’ün o gün ortaya koyduğu birlik, beraber mücadele azmi ve gayreti bu bacaların sönmemesi için ortaya konulan büyük mücadele işçilerle beraber Karabük halkının birlikte yaptığı o büyük mücadele tarihe hep altın harflerle yazılacaktır” diye konuştu.

Arslan, “KARDEMİR’in eski Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Mutullah Yolbulan’a yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. KARDEMİR ailesinin başı sağ olsun” dedi.

Yolbulan, kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde defnedildi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Nisan 2018 15:48, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu