ARSLAN, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

30 Mayıs 2018 21:49, Haberler


ARSLAN, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 30 Mayıs 2018 tarihinde Şehit ve Gazi Aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

Programa Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, Türkiye Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, HAK-İŞ İstanbul İl Başkanı Mustafa Şişman, 15 Temmuz şehit ve gazi aileleri katıldı.

İftar programında konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ olarak 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişimini unutmamak ve unutturmamak için aldıkları kararı hatırlatarak, “15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak için programlar yapıyoruz. Bunun için bugün şehit ve gazi ailelerimizle iftar programında bir araya geldik” dedi.

15 Temmuz’da çalışma arkadaşlarından şehitler verdiklerini ve birçok HAK-İŞ üyesinin şehit ve gazilik mertebesine yükseldiğini anlatan Arslan, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimizecanları pahasına ülkemize sahip çıktıkları için çok teşekkür ediyoruz. Birlikte mücadele ettiğimiz, çalıştığımız bu arkadaşlarımızdan Allah razıolsun. Bize düşen şehit aileleri ve gazilerimizi unutmamak, onları hatırlamak, onlarla hemhal olmaktır” diye konuştu.

Gittikleri tüm illerde şehit ve gazi ailelerini ziyaret etmek istediklerini belirten Arslan, “Gazilerimize ve şehitlerimizin ailelerine onlarla birlikte olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Çünkü onlar bizden maddi değil, manevi katkı bekliyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar da vakıf olarak vatana sahip çıkmaya devam edeceklerini belirterek, “Bizler bu vatana bedel ödemiş şehit ve gazilerin aileleriyiz. Bu vatana babalarımızı, çocuklarımızı verdik. Bizim çabalarımız kutsal topraklarımıza teröristlerin ayak basmamasıydı. Bu millet her zaman bedel ödemeye hazırdır. Her zaman bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkmaya çalışacağız” dedi.

Aylar, Türkiye Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı’na desteklerinden dolayı Genel Başkanımız Arslan’a teşekkür etti.

Programda şehidimiz Celalettin İbiş’in oğlu Yasin İbiş de kısa bir konuşma yaptı. İbiş, “HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan bizlere hiçbir zaman babamızın yokluğunu aratmadı. Her zaman yanımızda oldu, bizleri bir an olsun yalnız bırakmadı. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

15 Temmuz gazisi Kazım Çakır da “Bir gazi olarak HAK-İŞ ailesi içinde olmaktan gurur duyuyorum. Kahraman kardeşlerimiz olduğu müddetçe bayrak inmeyecek, vatan bölünmeyecektir. Bu kutsal ayda bizleri unutmayan Mahmut Arslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Tedavileri devam eden tüm gazilerimize sabır ve şifa diliyorum” diye konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

30 Mayıs 2018 21:49, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu